výrobci
100% kvalita Drana

Webové stránky mají pouze informativní charakter, pro objednávku nás kontaktujte.

  

     

 

Chilli con carne 25g

100% (1 hodnocení)
katalogové číslo: E02877
EAN: 8595641402877
záruka:3R
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

25 ks / karton, kořenicí přípravek.

Složení: jedlá sůl 10%, chilli, kmín římský, česnek, paprika sl., oregano, paprika oleoresin. Nevhodné pro děti do 3 let. Výživové údaje na 100g výrobku:energetická hodnota 189kJ/45kcal, tuky 1,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 5,4g z toho cukry 5,2g, bílkoviny 1,33g, sůl 9,6g.

SK - Chilli con carne, koreniaci prípravok.

Zloženie: jedlá soľ 10%, chilli, rasca rimska, cesnak, paprika sl., oregano, paprika oleoresin. Nevhodné pre deti do 3 rokov.Výživové údaje na 100g výrobku: energia 189kJ /45kcal, tuky 1,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 5,4g z toho cukry 5,2g, bielkoviny 1,33g, soľ 9,6g.

JAK POUŽÍT ? PŮVODEM MEXICKÁ SPECIALITA, DUŠENÝ PIKANTNÍ POKRM Z FAZOLÍ, RAJČAT A MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA.

 

 

CHILLI CON CARNE

  • 300 g mletého hovězího masa
  • 300 g sterilovaných červených fazolí
  • 300 g konzervovaných sekaných rajčat
  • 200 ml hovězího vývaru
  • 1 drobně krájená červená kapie
  • 1 drobně krájená cibule
  • 2 prolisované stroužky česneku
  • 2 posekané, drcené chilli papričky
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • po 1 lžíci sladké papriky, drceného kmínu, majoránky
  • 1 lžíce třtinového cukru 

Návod: Na hlubší pánvi nechte na lžíci oleje zesklovatět cibuli, přidejte kapii, chilli papričky, česnek, mletou papriku a kmín, mleté maso a opečte na prudším ohni.  Do pánve přilijte vývar, přidejte rajčata, protlak, majoránku, cukr a vše dobře promíchejte. Nechte na mírném ohni 15 min povařit s pokličkou. Podle potřeby ještě podlijte a zamíchejte. Nakonec přimíchejte slité fazole, osolte a nechte ještě chvilku odstát. Chilli Con Carne podávejte s rýží, tortillou nebo čerstvým pečivem.

 

 

retail
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal